Ohjelmistopalvelut

Saat meiltä laadukkaat ohjelmistopalvelut juuri teidän tarpeitanne varten. Toteutamme täysiverisen ohjelmiston ideasta ylläpitoon saakka. Myös olemassa olevan ohjelmiston haltuunotto, kehitystyö ja ylläpito luonnistuu meiltä joustavasti. Nopeat kehityssyklit ja asiakkaan tiivis mukanaolo koko kehitysprojektissa tuottavat tarpeen mukaisia sovelluksia nopeasti testattavaksi ja käyttöönotettavaksi. Ohjelmistonkehityksessä laatu saadaan aikaiseksi käyttämällä oikeita menetelmiä ja automatisoitua testausta. Tietoturva-aspektit otetaan mukaan ohjelmiston suunnittelussa alusta alkaen.   Julkaisemme ja ylläpidämme palvelun puolestasi tai autamme sen julkaisussa haluttuun ympäristöön. Palvelun käytöstä kertyvä tieto voidaan valjastaa palvelun jatkokehityksen käyttöön. Autamme teitä ottamaan palvelu tuotantokäyttöön tarjoamalla tukea ja koulutusta käyttöönoton aikana ja operatiivisen toiminnan tukena.

Prototyyppi liiketoimintapotentiaalin testaamista varten

Onko teillä liiketoimintaidea, johon liittyy tietotekninen haaste? Prototyypillä voidaan testata käytännössä toimiiko idea. Koko liiketoimintakonsepti ja kaupallinen kysyntä voidaan todentaa edullisesti ja nopeasti. Prototyyppistä saadut tulokset ovat valmiina jopa kymmenessä päivässä.

Idea -> Konsepti -> Proto -> Testaus -> Kysyntätestit -> Tulokset->Jatkokehitys

Ohjelmistopalvelun toteuttaminen ideasta tuottavaan operatiiviseen toimintaan

Tuotamme juuri teidän tarpeeseen soveltuvan ohjelmistopalvelun. Palvelukokonaisuus ja projektinkehitysmenetelmä määritellään yhdessä teidän kanssanne. Ohjelmistopalvelu voi olla yksittäinen mobiili- tai web-sovellus tai vaikka isompi järjestelmäkokonaisuus, jota tarjotaan pilvipalveluna sisältäen järjestelmä- ja laiteintegraatiota, mobiili- ja web-sovelluksia ja kehittyneitä algoritmejä. Olemme ohjelmisto- ja laiteriippumaton toimija ja pystymme oman kehitystyön ja valmiiden ohjelmistojen lisäksi hyödyntämään kehitystyössä parhaita kolmansien osapuolten ohjelmistoja mukaan lukien avoimen lähdekoodin vaihtoehdot. Palvelun kehitykseen kuuluu oleellisesti palvelumuotoilulliset asiat kuten visuaalisen ilmeen ja käytettävyyden suunnittelu, sekä asiakaskokemuksen kokonaisvaltainen huomioiminen.

Olemassa olevan ohjelmiston haltuunotto ja jatkokehitystyö

Onko teillä olemassa oleva tietojärjestelmä tai ohjelmisto, jolla ei ole enää kehittäjää, mutta tarvetta jatkokehitykselle olisi? Tämä on hyvin tyypillinen tilanne muun muassa henkilöstön ja alihankkijoiden vaihtumisen myötä. Me voimme auttaa. Projektissa otamme ohjelmiston haltuun eli selvitämme ohjelmiston nykyisen tilan ja teemme tarpeellisen dokumentaation. Kartoitamme teidän tarpeen ja teemme ohjelmistoon tarvittavat kehitystoimenpiteet. Varmistamme ohjelmiston ajantasaisuuden jatkossa elinkaaripalveluilla, joihin sisältyy riittävä koulutus, ylläpito ja jatkokehitystyö. Mikäli teistä tuntuu, että yhden ohjelmiston korjaus ei riitä, voi olla hyvä aloittaa tekemällä kokonaiskartoitus olemassa olevista ohjelmistoista ja palveluista.

Ohjelmistointegraatiot ja palveluväylä

Meillä on laaja kokemus siitä, kuinka eri ohjelmistot, järjestelmät ja mittalaitteet saadaan keskustelemaan keskenään. Isoissa järjestelmäprojekteissa integraatioita voi tulla tehtäväksi satoja, ellei tuhansia. Me voimme auttaa.