Avoimet työpaikat

Observis Oy on Mikkelissä vuonna 2010 perustettu IT-alan yritys, joka on erikoistunut paikkatietoa ja mobiiliteknologioita hyödyntävään sovelluspalvelukehitykseen ja -tuotantoon. Yritys on kokonaisuudessaa yksityisomistuksessa. Observis Oy tuottaa tilannekuvapalveluita ja ohjelmistokonsultointia asiakkaidemme toiminnan turvaamiseksi ja liiketoiminnan tehostamiseksi. Yrityksessämme työskentelee lahjakas, osaava ja monikulttuurinen tiimi ohjelmistokehittäjiä- sekä liiketoiminnan ammattilaisia.  Yritys työllistää tällä hetkellä 17  henkilöä vakituisesti ja lisäksi vaihtelevan määrän osa-aikaisia, harjoittelijoita ja lopputyöntekijöitä.

Projektipäällikkö

Toimintamme kasvaa nopeasti sekä kotimaassa että viennissä. Positiivisten ongelmien selättämiseksi etsimme joukkoomme projektipäällikköä. Toimipisteenä on Mikkelin pääkonttori, jossa tällä hetkellä koko tuotantomme sijaitsee.

Yhtiömme uudelta avainhenkilöltä edellytämme:
Hyvää asennetta työntekoon ja ongelmien ratkaisemiseen
Kykyä isojen toimitus- ja myyntiprojektien läpivientiin
Kykyä ja halua vetää kansainvälistä tiimiä kasvuyrityksessä
Valmiutta matkustaa globaalisti
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Ohjelmisto- ja järjestelmäkokonaisuuksien ymmärrystä, laitepuoli mukaan lukien
Korkeakoulututkintoa ja vähintään 5 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä

Arvostamme:
Kokemusta palveluiden ja materiaalien hankinnasta
Myynti- ja palveluhenkisyyttä
Englannin ja suomen lisäksi muiden kielten osaamista

Hakemukset sähköpostiosoitteiseen hr@observis.fi otsikolla ”projektipäällikkö”. Haku on auki toistaiseksi tai ainakin 11.3 saakka. Paikka täytetään sopivan kandidaatin löytyessä.

Ohjelmistokehittäjä (Delphi, VisualBasic)

Etsimme kahta pitkän linjan ohjelmistokehittäjää vaativaan ohjelmiston haltuunotto-, kehitys ja ylläpitoprojektiin. Projektissa vaaditaan vankkaa Delphi ja VisualBasic osaamista. Java-osaaminen luetaan hakijalle eduksi. Ideaalisti hakijalla on kokemusta vaativista järjestelmäprojekteista yli 5 vuotta.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen hr@observis.fi. Haku on auki toistaiseksi tai ainakin 11.3 saakka. Paikka täytetään sopivan kandidaatin löytyessä.

Tulossa auki: Java Full Stack Developer

Täysverisille Java-ammattilaisille on nyt kysyntää. Lisätiedot tällä sivuilla ja muissa medioissa piakkoin. Yhteydenotot osoitteeseen hr@observis.fi.

 

Harjoittelu- ja lopputyöpaikkoja

Jos olet tuleva softaguru, markkinointivelho tai sateentekijä, hae harjoittelijaksi meille! Kerro mistä olet kiinnostunut ja lähetä hakemus CV:n kera meille osoitteeseen hr@observis.fi!

Yhteyshenkilöt

  • Heikki Isotalus

    COO

    +358 50 430 4963
    heikki.isotalus@observis.fi