Avoimet työpaikat

Observis Oy on Mikkelissä vuonna 2010 perustettu IT-alan yritys, joka on erikoistunut paikkatietoa ja mobiiliteknologioita hyödyntävään sovelluspalvelukehitykseen ja –tuotantoon. Yritys on kokonaisuudessaa yksityisomistuksessa. Observis Oy:n tavoitteena on kasvaa voimakkaasti erityisesti Suomen ulkopuolella. Yritys työllistää tällä hetkellä 15 henkilöä ja lisäksi vaihtelevan määrän harjoittelijoita ja lopputyöntekijöitä.

Projektipäällikkö/-johtaja

Toimintamme kasvaa nopeasti sekä kotimaassa että viennissä. Positiivisten ongelmien selättämiseksi etsimme joukkoomme oikealla asenteella ja kyvyillä varustettua projektien läpiviejää. Toimipisteenä on Mikkelin pääkonttori, jossa tällä hetkellä koko tuotantomme sijaitsee.

Yhtiömme uudelta avainhenkilöltä odotamme osaamista ja kykyä seuraavasti – jossain määrin tässä järjestyksessäkin:

 • Kyky isojen ohjelmistoprojektien läpivientiin
 • Hyvä asenne työntekoon ja ongelmien ratkaisemiseen
 • Kyky ja halu vetää moniosaavaa tiimiä ja mukautua kasvuyrityksen dynaamiseen ympäristöön
 • Ohjelmisto- ja järjestelmäkokonaisuuksien ymmärrys, mukaan lukien rauta
 • Sujuva englannin kielen taito – suomi, saksa, arabia ja ranska ovat eduksi
 • Valmiutta matkustaa globaalisti tarpeen vaatiessa
 • Ymmärrys tilannekuvajärjestelmistä sekä ympäristön- ja turvallisuuden valvontajärjestelmistä, mittalaitteista ja IoT:stä
 • Rajapintojen ja järjestelmäintegraatioiden perusperiaatteiden ja teknologioiden ymmärrys vähentää edelleen tuskaa selviytyä tehtävässä
 • Arvostamme kokemusta palveluiden ja materiaalien hankinnasta
 • Jos/kun joku seuraava termistö on tuttua, niin tuotantotiimin kanssa kommunikointi voi olla lähes ongelmatonta: Java, GWT, GSS, jcef, JavaScript, OSGI, Electron, Jetty, npm, hibernate, JPA, svn, SQL, noSQL, GeoServer, Tomcat, Apache, Jira – koodaustaitoa ei kuitenkaan edellytetä, vaikkakin se on eduksi

Observis Oy on nuori, koko ajan voimakkaammin kasvava ja dynaamisessa ympäristössä toimiva IT-alan yritys. Yhtiön päätoimipaikka on Mikkelissä, lisäksi meillä on toimipiste Espoossa. Olemme kasvattamassa toimintaamme myös Suomen ulkopuolella. Voimakkaimmin kasvavan liiketoimintamme keskiössä ovat vaativat tilannekuvapalvelut ja konsultaatio liittyen turvallisuuteen sekä ympäristövalvontaan. Toimimme monikulttuurisessa ympäristössä.

Odottelemme ehdotuksia hakijan tarpeelliseksi katsomien dokumenttien kera 1.10.2017 klo 24.00 mennessä osoitteeseen hr@observis.fi.

Tiedusteluihin vastaa:

Heikki Isotalus, 050 430 4963, heikki.isotalus@observis.fi

Tommi Kainulainen, 040 556 2580, tommi.kainulainen@observis.fi

Soittoajat: 20.9 ja 25.9 klo 15.00-17.00

Tulossa auki: Java Full Stack Developer

Täysverisille Java-ammattilaisille on nyt kysyntää. Lisätiedot tällä sivuilla ja muissa medioissa piakkoin. Yhteydenotot osoitteeseen hr@observis.fi.

 

Harjoittelu- ja lopputyöpaikkoja

Jos olet tuleva softaguru, markkinointivelho tai sateentekijä, hae harjoittelijaksi meille! Kerro mistä olet kiinnostunut ja lähetä hakemus CV:n kera meille osoitteeseen hr@observis.fi!

Yhteyshenkilöt

 • Heikki Isotalus

  COO

  +358 50 430 4963
  etunimi.sukunimi@observis.fi