Slider

 

Observis Oy ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka mukaisesti rakennetaan ”Observis Trainee Program”-ohjelma

Ohjelmassa tuotetaan polku IT-alan opiskelijoille, johon sekä Xamk että Observis tuottavat osia.  Tavoitteena on kuvata yhteistyöjatkumo koko opintojen ajalta – harjoitteluihin ja opinnäytetyövaiheeseen asti. Polku voi johtaa mahdolliseen työllistymiseen Observis Oy:ssä.

– Sopimus on Xamkissa uudenlainen tapa lisätä Xamkin ja työelämän yhteistyötä ja samalla uudistaa työelämää. Yhteistyön kautta saamme säännönmukaisesti toimeksiantoja, harjoittelupaikkoja ja aiheita opinnäytetöihin – ihan oikeisiin tarpeisiin. Yritysyhteistyö auttaa myös kehittämään opintoja työelämän tarpeiden vaatimuksia paremmin vastaavaksi, kertoo koulutusjohtaja Paula Siitonen Xamkista.

– Observis osallistuu ohjelmaan esimerkiksi motivoimalla opiskelijoita alalle ja tarjoamalla alan luentoja. Tavoitteena meillä on tehdä pitkäjänteisempää yhteistyötä, jotta saisimme entistä ammattitaitoisempia työntekijöitä, kertoo Heikki Isotalus Observis Oy:stä.

Ensimmäisessä vaiheessa ohjelma kohdistetaan IT-alalle, jonka käytännön toteutuksesta vastaavat innovaatioarkkitehti Ville Venäläinen Observis Oy:ltä ja yliopettaja Jukka Selin Xamkista. Ohjelmaa on mahdollista laajentaa myös muille aloille, esimerkiksi liiketalouteen ja ympäristöteknologiaan.

Observis Oy tuottaa ohjelmisto- ja tilannekuvapalveluita kansainvälisille markkinoille. Pääpaikka yrityksellä on Mikkelissä ja sivutoimipiste Abu Dhabissa.

 

Lisätietoja:

Observis Oy, Heikki Isotalus, 050 430 4963, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, koulutusjohtaja Paula Siitonen, 040 842 0581, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

0
0
0
s2smodern

Observis Oy - Smater Software

Observis in social media

Observis Oy, Finland

Jääkärinkatu 29, 50100 Mikkeli
sales(at)observis.fi
www.observis.fi

Billing address

PL 35352
00063 LASKUNET

Observis, UAE

4th Floor, Guardian Office Tower 
(Technip Building), 
Al Muroor Road, Dhafeer Street 
Abu Dhabi - United Arab Emirates
+358 40 556 2580
+971 2 622 2302
sales(at)observis.fi

Observis Oy Privacy Policy