ObSAS Tilannekuvajärjestelmä

ObSAS on modulaarinen tilannekuvajärjestelmä. Se on täysin laitteistoriippumaton ja se voidaan toteuttaa käytännössä minkä kokoisena järjestelmänä hyvänsä yksittäisestä ajoneuvosta kansallisen tason anturiverkostoon. Käyttöliittymä on adaptiivinen, moderni ja helposti omaksuttava. ObSAS-järjestelmän arkkitehtuuri on suunniteltu maksimaalisen skaalautuvuuden ehdoilla.

Observis obsas cbrn reconnaissance vehicle
observis obsas hazmat tic and cbrn safety
observis obsas tarvel airport transport and passenger safety

Saumaton integraatio

ObSAS on 100 % laitteistoriippumaton. Nykyinen, hyväksi todettu laitteistosi voidaan siis ottaa osaksi uutta järjestelmää. ObSAS voidaan yhdistää käytännössä mihin tahansa sensoriin tai laitteeseen, joka lähettää tietoa.

Kevyt, ketterä ja mukautettavissa

Järjestelmä on kevyt, ketterä ja helppokäyttöinen. Kaikki tarvittava tieto on saatavilla yhdellä silmäyksellä. Moninäyttökokoonpanoissa voit järjestellä näkymät ruutuihin mieltymyksen mukaan. Käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja mukautettavissa, mikä mahdollistaa nopean ja tarkan reagoinnin potentiaalisiin tapahtumiin ja onnettomuuksiin.

Intuitiivinen käyttöliittymä

ObSAS-järjestelmän käyttöliittymä täysin omaa luokkaansa. Se on suunniteltu ja toteutettu viimeisimmillä teknologioilla, työkaluilla ja suosituksilla. Tuloksena on responsiivinen, skaalautuva ja helppokäyttöinen käyttöliittymä.

LIITETTÄVYYS & YHTEENSOPIVUUS

ObSAS tarjoaa kattavan valikoiman vaihtoehtoja kommunikaatioon ja yhdistettävyyteen. ObSAS lukee sensoridataa esimerkiksi tietoliikenneporteista (RS232, RS485, RS422), Ethernetistä (wifi, TCP/IP) sekä analogisista lähteistä (virtasilmulla, jännite, pulssi, I/O sekä rele).

ObSAS tarjoaa useita dokumentoituja vaihtoehtoja rajapinnaksi (API/ICD) muihin järjestelmiin, kuten C4I, C4ISR, BMS jne. ObSAS on myös NATO ATP-45C/D/E -yhteensopiva CBRN-sovellusten osalta.

Yhteys voi olla langallinen tai langaton (wifi, radio, 3G, 4G/LTE, RG). Datan tyyppi ja määrä voidaan optimoida kutakin protokollaa varten.

TULEVAISUUSVARMA JÄRJESTELMÄ

ObSAS-järjestelmää kehitetään jatkuvasti ja uusia teknologioita ja toimintatapoja sovelletaan siihen säännöllisesti. Tämä tarkoittaa, että ObSAS on aina ajan tasalla ja valmis integroitavaksi uusiin laitteisiin ja muihin järjestelmiin. Järjestelmäsi ei siis vanhene enää, sillä yhteensopimattomuus ohjelmiston ja uusien laitteiden välillä on historiaa.

Image

ObSAS ratkaisee avainasioita

Käytössä on nykyisiä edelleen toimivia laitteita, mutta tarvitaan uusi, moderni tilannekuvajärjestelmä

ObSAS voi korvata aiemman ohjelmiston helposti ja integroida kaikki vanhat hyvät laitteenne täysin uuteen järjestelmään

Nykyiset järjestelmän eivät enää saa päivityksiä

ObSAS on tulevaisuusvarma järjestelmä. Sitä kehitetään jatkuvasti ja uusia ominaisuuksia lisätään säännöllisin väliajoin, sekä tunnettuja ongelmia korjataan nopeaan tahtiin.

Uudet laitteet eivät tue vanhaa järjestelmää

ObSAS voi kuroa uuden ja vanhan laitekannan eron umpeen. Korvaamalla aiempi järjestelmä ObSAS:lla ja voit vapaasti valita teille parhaiten sopivat laitteet piittaamatta valmistaja ja liityntävaatimuksista

Liian monta järjestelmää samanlaisten asioiden hoitoon

ObSAS on skaalautuva järjestelmä. Samaa ohjelmistoa voidaan käyttää kaikissa kohteissa ja voitte luoda yhden toimivan verokoston, joka koostuu lukuisista eri laitteista.

ObSAS tilannetietojärjestelmä

Ota yhteyttä

Jos teillä on kysyttävää tai olette kiinnostuneita ObSAS tillannetietokuvajärjestelmästä ottakaa yhteyttä myyntitiimimme.

Palvelemme teitä maailmanlaajuisesti

Timo Paakki
Timo PaakkiMyyntijohtaja
+358 40 809 1627
Samuli Kirjalainen
Samuli KirjalainenMyyntipäällikkö
+358 50 347 4702
Tommi Kainulainen
Tommi KainulainenToimitusjohtaja
+358 40 556 2580
+971 2 622 2302
Image
0
0
0
s2smodern

Observis Oy - Smater Software

Observis sosiaalisessa mediassa

Observis Oy, Suomi

Jääkärinkatu 29, 50100 Mikkeli
sales(at)observis.fi
www.observis.fi

Laskutusosoite

PL 35352
00063 LASKUNET

Observis, UAE

4th Floor, Guardian Office Tower 
(Technip Building), 
Al Muroor Road, Dhafeer Street 
Abu Dhabi - United Arab Emirates
+358 40 556 2580
+971 2 622 2302
sales(at)observis.fi

Observis Oy Privacy Policy